Igraj Online » Strucnost » Lančana Reakcija » Boomshine
8.4 / 10 - 213

Boomshine

Ova igra će Vas dugo držati na ivici sedišta. Na prvi pogled možda izgleda jednostavno ali, kao i obično, izgled može da prevari. Pokušajte da eksplodirate i detonirate sve te raznobojne balončiće.

Bumšajn je na prvi pogled jednostavna slagalica koja će Vas očaravati satima. Iako laka za igranje, nije baš sasvim lagana za savlađivanje - naročito što nivoi postaju sve teži kako se bližite kraju. Ipak, uz malo vežbe sigurno ćete moći da upišete svoje ime na razne Bumšajn rang-liste koje pripadaju jednim od najboljih onlajn flash igrica.
Naravno, original Boomshine je fantastičan, ali ako želite drugačiji izazov nakon što se izveštite u prvom, predlažemo Vam da probate Tvor Blaster kako biste se još više zabavili. Ova flash igrica je slična Bumšajnu i dolazi sa 10 jedinstvenih i izazovnih nivoa. Imate li ono što je potrebno da biste stigli do kraja? I, ne zaboravite Bombs 3, igru u kojoj koristite miša da biste se pomerali i eksplodirali bombe kako biste očistili nivo. Ovo je još jedna fantastična flash igrica slična Bumšajnu. Bilo da igrate originalnu video igricu ili probate neku od varijacija koje nudimo, mislimo da ćete se raspametiti - ali bukvalno! Ova igrica neće biti za svakoga, ali za okorele igrače koji vole izazov i žele da probaju nešto novo, ovo će biti odličan izbor za igranje onlajn.