Igraj Online » Strucnost » Gold Miner
8.8 / 10 - 7179

Gold Miner

Kažu da zlato nikada ne gubi vrednost, a tako je ne gube ni ove igre. Cilj u ovim igrama je da pronađete što više zlata i da zaradite što više novca. Budite dio zlatne groznice i počnite istraživati!

Sa našim širokim izborom Flash igara Kopač Zlata, bićete u stanju da provedete sate i sate zabavljajući se sa ovim klasikom. Koncept ovih igara je jednostavan. Kopate u zemlji - na Zemlji ili bilo gde drugde - i pokušavate da izvadite što više minerala, posebno zlata. Svaka od igara ima različitu grafiku i igranje za sve njih je malo drugačije, ali ako želite originalnu video igru Kopač Zlata, uživaćete u bilo čemu u ovoj kategoriji.
U originalnoj igri Kopač zlata, radite naspram sata dok pokušavate da dobijete što više zlata. Igra je jednostavna, ali postaje sve teže kako napredujete. Kada ste savladali klasik, možda ćete želeti da isprobate Valentiner ili Kopač za Zlatom Specijalna Edicija. Obe su odlične varijacije igre koja će vam omogućiti sate zabave. Jedna od zanimljivih stvari je da možete da kupite novu opremu posle svakog pređenog nivoa tako da možete da obavljate bolje posao. Bilo da imate samo nekoliko minuta na raspolaganju, ili ste u igračkom raspoloženju i imate više vremena, imamo neke od najboljih Flash igara na raspolaganju. Najbolji deo je da možete da ih igrate besplatno online kad god poželite. Bilo da ste normalno igrač akcije ili uživate jednostavne igre kao što je ova, smatramo da će vas impresionirati naša kolekcija video igara u ovoj kategoriji .