Igraj Online » Puzle » Lančana Reakcija » Marfi
7.6 / 10 - 258

Marfi

Jadni, stari Marfi. "Sve što može da pođe po zlu, poćiće po zlu." Tako glasi Marfijev zakon. A Marfi nema kad da predahne. Sve odjednom kreće po zlu. Molimo da mu pomognete da se izvuče iz nevolje što pre znate!

Da li poznajete Marfija? Ako poznajete, onda ćete obožavati igrice koje smo zasnovali na tom liku. Znate lude avanture u koje on ulazi, pa možete biti sigurni da će ove igrice biti pogodak. Ciljevi u igricama su različiti, ali sve one u sebi imaju lik koji svi poznaju i vole. Mi takođe imamo i igrice koje su slične onima zasnovanim na liku Marfija. Ako želite da igrate sjajnu igru slagalice, probajte On Vacation. Igranje je jednostavno i lako se shvata, ali mislimo da će puno igrača voleti da pokušava da reši sve različite slagalice u ovoj video igrici. Najbolje je to što možete igrati ovu fleš Marfi igricu besplatno onlajn.

Da li radite u kancelariji? Onda ćete se pronaći u Office Chaos. Neće svako razumeti ovu igricu, ali oni koji budu razumeli mogu da se veoma zabave, naročito na višim nivoima. Ako želite nešto slično, probajte Murphy's Dinner, koja je još jedan veliki naslov iz ove kategorije. Što se tiče jubitelja Marfija, igrice iz ovog odeljka će vas sigurno držati satima. Imamo ponešto za sve vrste igrača, bez obzira na njihov uzrast. Ako želite da razmišljate i koristite mozak, probajte bilo koji od naslova iz ovog odeljka.