Igraj Online » Puzle » Lančana Reakcija » Traženje Puta
8.6 / 10 - 60

Traženje Puta

Naše onlajn igrice pronalaženja puteva su sjajna zabava za sve koji vole jednostavno igranje, ali i da koriste svoj mozak. U našim igrama pronalaženja puteva moraćete da imate interakciju sa okruženjem kako biste kompletirali priču i postigli cilj. Ove igre su uglavnom lake za igranje, ali postaju pravi izazov kada treba da ih završite. Sigurni smo da ćete voleti naše igre pronalaženja puteva ako uživate u rešavanju slagalica!

Za ljubitelje slagalica ili mozgalica, naša kolekcija sjajnih fleš igrica za nalaženje puta sigurno će vas zabavljati satima. Igranje u većini ovih igrica je zaista jednostavno, ali su one ipak izazov ako želimo ih savladamo. Ako ste igrač mozgaš koji voli da razmišlja i rešava slagalice, onda ćete obožavati ove igrice. Plavo zrno je ukrala ptica u Plava Beanie. Da li imate ono što je potrebno da se reše sve slagalice u ovoj igri. One mogu da predstavljaju izazov, ali mi mislimo da će svako ko voli da rezunuje rešavajući slagalice ili mozgalice voleti ovu igricu.
U The Evil Penguin, važno je koliko vam je klikova potrebno da pređete svaki od nivoa. Možete li da nađete izlaz na drugu stranu ekrana? Što vam je manje vremena potrebno, to ćete veći rezultat imati na kraju. Ova igrica je osnovna, ali ipak zabavna za neke igrače koji vole video igrice za nalaženje puta. U Pyjaman, vi igrate malog dečaka koji mora da nađe put kroz svaki od ekrana. Prvih nekoliko je zaista jednostavno, ali igra bivasve izazovnija kako napredujete. Budite smpremni da se dobro zabavite dok pokušavate da nađete izlaz na svim nivoima u ovoj igrici!