Igraj Online » Strucnost » Ribica
8.8 / 10 - 2006

Ribica

Vi ste ribica u akvarijumu, moru ili reci i morate preživeti u ovim igrama. Jedite druge ribe ili biljke, ali nemojte pojesti crva, zaboga! Postoji šansa da je crv zakačen za štap za pecanje!

Da li se ikada zapitate o životu riba? Sada možete da saznate kako bi izgledalo biti vodeno stvorenje koje živi u akvarijumu. Neke od naših Flash igara Ribica su jednostavne, dok su druge malo komplikovanije, nudeći širok spektar mogućnosti. Koji god način da izaberete, mislimo da ćete voleti ove besplatne Flash igre koje vam omogućavaju da iskusite život ribe.
Za razliku od naše Pecanje, u ovima ne pokušavate da uhvatite ribu. Umesto toga, dobijate mogućnost da saznate kako izgleda imati sopstveni akvarijum - bez svog nereda i truda. Neke od riba koje možete dobiti su veoma šarene i super izgledaju. U Flash igri Ribica, počinjete kao mala narandžasta riba. Trebate da izbegnete da ne budete pojedeni od veće ribe i jedete manje ribe, tako da možete da rastete. Možete li preživeti do kraja igre? Dve druge popularne Flash igre Ribica su Qua Riba Jede Druge i Riba Jede Ribu, koje su slične originalnoj video igri Ribica. Koja god vam se najviše sviđa, mislimo da ćete biti "uvučeni", kako budete pokušavali da preživite život u akvarijumu ili negde u divljini. Najbolji deo je da možete igrati sve naše Flash igre besplatno online.