Igraj Online » Strucnost » Igre sa Fizikom » Balanciranje
8.8 / 10 - 7176

Balanciranje

Rotirajte i slažite figure i pokušajte postići savršenu ravnotežu u ovim igrama fizike. Gradite visoke tornjeve i vodite računa da se ne sruše. Da li zaista imate mirnu ruku koja je neophodna za kompletiranje ovih igara balansiranja? Saznajte sada!

Da li posedujete neverovatne inženjerske veštine? Da li ste dobri u balansiranju virtuelnih predmeta? Sa našom kolekcijom flash igrica balansiranja, možete da testirate koliko ste dobri. Neke igrice čak imaju i rang-liste na koje možete da se upišete kao najbolji igrač. Morate biti zaista dobri u fizici da biste razumeli ove igrice, a jednom kada shvatite šta radite, mogu biti vrlo zarazne.
Koliko visoko možete da sagradite Vašu kulu ili građevinu? Na ovo pitanje moraćete da odgovorite. Slaganje se čini jednostavnim - što i jeste - ali fizika u ovim igricama će zaista testirati Vaše veštine u balansiranju virtuelnih predmeta. Dva od popularnijih naslova koje imamo su Super Stacker 2 i Tower Blaster. Ako zaista hoćete izazov, predlažemo da probate Totem Destroyer. Ovde imate totem na gomili cigli. Cilj je da uklonite što više cigli možete, a da ne oborite totem. Kao što je to slučaj sa drugim našim flash igricama balansiranja, što više napredujete u igri - nivoi postaju sve teži. Imate li ono što je potrebno da sprečite da se sve sruši? Vreme je da saznate!
GenGen
83%