Igraj Online » Avanturske Igre » Spiderman
8 / 10 - 7055

Spiderman

Ovo je vaša šansa da budete superheroj kao vaš omiljeni lik iz crtića! Ispucavajte mrežu po gradu da biste porazili zlikovce koji trče okolo.

Spiderman, Spiderman, prijateljski susjedstvu Spiderman. Bogatstvo i slava on je ignorirao akciju je njegova nagrada! Ljubitelji klasične Spiderman stripova ili crtića će ljubav našu kolekciju najboljih Flash Spidey igara. Možete postati vaš omiljeni superjunak i spasiti dan onako samo Spidey možete! U Mračna strana Spajdermena, dobivate strana pomicanje Spidey avanture. Mogu li koristiti svoje web ljuljačka preko horizonta od grada? Ova igra je malo teško, ali jednom kada naučite kontrole je nevjerojatna igra bazirana na stripu lika svi znamo i volimo.

Za igra bazirana na filmu franšize, check out Spajdermen 2, koji se održava nakon prvog Film ostavlja off. Moći ćete biti Spidey u ovom jednom i koristite što više supersila kao što možete preživjeti. Samo najbolji igrači će biti u mogućnosti doći do konačnog razini o ovoj igri. Drugi favorit je Spiderman Spašavanje Mary Jana. Kao što ime sugerira, vaš cilj je jednostavan - spasiti svoju djevojku. Uz put ćete zadovoljiti neke jednostavne neprijatelje i neke teške one. Ako si dovoljno dobar, da ćemo doći do kraja i spašavanja Spidey je dušo.