Igraj Online » Strucnost » Igre sa Fizikom » Gradnja Mosta
8.2 / 10 - 831

Gradnja Mosta

Ako tražite izazov, igrajte naše igrice izgradnje mostova! Moraćete da isporučite tovar, a da Vam isti ne ispadne. To znači da ćete morati da upotrebite sve svoje inženjerske veštine i znanje kako biste pobedili u ovim igrama izgradnji mostova. Ponekad ćete morati da budete vrlo brzi, a ponekad ćete morati da svoj novac mudro potrošite kako biste završili gradnju mosta. Ako volite inženjerstvo, sigurno ćete voleti naše igre izgradnji mostova.

Naše igrice sa građenjem mostova su zabavne, a istovremeno predstavljaju izazov. Bez obzira na to koliko imate godina, ako ste igrač koji voli građevinske igrice, naći ćete nešto u ovoj kategoriji što će vas zaokupiti satima. Možete da igrate bilo koju od igrica besplatno onlajn, što znači da možete da probate koliko god puta želite da nađete onu koja vam se najviše sviđa. Imate tri života da probate da prenesete sav tovar preko reke u Most Kornjača. Neke od kornjača će se okliznuti ispod vode, što će izazvati vaš pad u vodu i gubitak jednog života. Možete li da prebacite sav teret preko i da nabacite najveći rezultat?

U FWG Bridge 2, potrebno je da pomognete malim stvorenjima da pređu provaliju tako što ćete izgraditi mostove za njih. Mada ovo zvuči zaista lako, teži nivoi zaista predstavljaju izazov. Ako volite igrice sa građenjem mostova, mislimo da ćete obožavati ovu igricu. Imate samo onoliko novca koliko vam je potrebno da izgradite mostove u Pravljenje Mosta, ali ako budete pažljivi, moći ćete da novac utrošite mudro i pobrinete se da napravite mostove koji su dovoljno čvrsti i izdržljivi.