Igraj Online » Strucnost » Igre za Reflekse » Avion
8.8 / 10 - 183

Avion

Izbegavajte sve što leti na vas! Morate biti brzi i pribrani. Igrajte različite igre od kojih svaka ima jedinstven stil i pokušajte skupiti najviše poena!

Naše Flash igre Izbegavanje su jednostavne, ali uvek zabavne. U suštini, vaš cilj je da pokušate da izbegnete objekte koji dolaze na vas. Objekti će varirati (sasvim malo) u zavisnosti od toga koju igru igrate, ali budite sigurni da ćete biti nekoliko iznenađenja bilo koju igru da izaberete. Jedna od najboljih stvari u vezi ove vrste igara je da sve postaje teže što dalje napredujete tako da je to uvek izazov. Neke od njih mogu biti previše teške za vas da bi došli do konačnog nivoa.
Jedna od omiljenih online igara Izbegavanje koju imamo na raspolaganju se zove Run-O-Saur. Ova Flash igra uključuje i dinosauruse. Ako ste ljubitelj Dina poludećete za ovom igrom. Dva druga popularna naslova u ovoj kategoriji su Bolje Kocaka i Ragdoll Laser Dodge. Koju god igru da izaberete, mislimo da ćete početi provoditi mnogo vremena vežbajući, tako da možete stići do finalnih nivoa i postići vrhunski rezultat. Video igre o izbegavanju objekata nisu za svakoga, ali za ljude koji vole da vežbaju koordinaciju ruku i oka ili samo žele da budu izazvani, one su odličan način da prođe vreme. Takođe su pogodne za oslobadjanje od stresa tokom dana. Pogledajte različite Flash igre Izbegavanje koje imamo i odaberite jednu koja vam odgovara.