Igraj Online » Strucnost » Filler
9.1 / 10 - 6777

Filler

U filler igrama poenta je u mozgu i proračunu vremena. Morate da shvatite koje stvari da kliknete i popunite i kada to da učinite. Jedino ako savladate ove veštine moći ćete pobediti u ovoj igri.

Naše Flash igre Popunjavanje su sve o vremenu i znajući kako da efikasno koriste svoj mozak. Neke od njih su jednostavne igre popunjavanje bojama, dok druge nose koncept mnogo dalje i daju vam mnogo različitih opcija koje možete izabrati. A ako se pitate, ove igre možete igrati besplatno online. Nema potrebe da potrošite svoj teško zarađen novac igrajući ove vrste video igara.
Jedna od najpopularnijih igara trenutno u ovoj kategoriji je Pac-xon. U ovom naslovu, crtate zidove kako bi ulovili duhove. Najbolji način da saznate više o njoj je da samo počnete da igrate. Kada shvatite osnovne kontrole, možete da radite na povećanju svog rezultata da vidite koliko dobro možete da uradite. Ova igra izgleda jednostavno i lako, ali takođe može biti veliki izazov. Dve druge Flash igre Popunjavanje koje možete igrati online - odmah - su Filler i Naselite Zemlju Sa kojom god izaberete da počnete, uvek možete da se vratite nazad i pokušate drugu dok ne pronađete onu koja je savršena za vas. Mi razumemo mnogo različitih vrsta igrača i zato izdvajamo toliko vremena birajući samo najbolje Flash igre kako bi ih igrali online.
PhitPhit
72%
CutCut
69%