Igraj Online » Strucnost » Bubble Trouble
8.9 / 10 - 5283

Bubble Trouble

Uništite loptice tako što ćete stvoriti zid ispucavajući vertikalne strele. Isprobajte različite stilove ove klasične igre!

Ako volite Bubble Shooter igrice, očaraće Vas naša kolekcija flash igrica zasnovanih na klasičnoj Bubble Trouble. Umesto balončića, u ovim igricama ispaljujete strele, a ponekad i metke. Dok su ideja i način igranja jednostavni, ubrzo možete biti zaneseni sve težim i težim nivoima. Imate li ono što je potrebno da biste osvojili najviše poena u Bubble Trouble onlajn?

Flash Bubble igrice su zaista popularne na netu. Zato smo odvojili vreme da nađemo najbolje igrice kao što je originalni Bubble Trouble. Koliko god bili vešti, mislimo da ćete naći nešto što će Vam se baš dopasti. Bili početnik ili iskusni Bubble majstor, imamo igrice za sve tipove igrača. Klasik Bubble Trouble je jedan od favorita u ovoj kategoriji, naravno, ali isto tako imamo sjajan izbor sličnih igrica koje će Vam se verovatno dopasti. Na primer, možda biste hteli da probate Borba sa mehurićima ili Opasna Cura. Obe ove igrice su odlične da provedete malo vremena vežbajući moždane vijuge. Najbolje je to što možete besplatno da ih igrate koliko god puta želite.