Igraj Online » Strucnost » Igre sa Fizikom » Kolutajte loptu
8.7 / 10 - 2123

Kolutajte loptu

U ovim igrama morate kolutati loptu kroz različite nivoe. Ono što ove igre čini posebno zabavnim je njihov karakter i tema. Isprobajte ih sve!

Naša Flash kotrljati loptu igre su jednostavne, ali oni su zabavno dovoljno da vas zabaviti za dugo vrijeme, ako niste oprezni. Jednom kada se počeo igrati, to je teško zaustaviti ponekad. To su puzzle igre koja još uvijek zahtijevaju dobru ruka-oko koordinacije. Možete ih igrati besplatno, tako da možete isprobati više i više dok ne dobijete bolje. U Civiballs, trebate ispustiti loptice u vazama. Kad su došli u dodir s drugim kuglicama, čudne stvari se može dogoditi! To je boja i zabave rola loptu igra koja će izazov vašem mozgu. Ako si dovoljno dobar, vi ćete biti u mogućnosti to učiniti do posljednjeg kola. Nastavak, Civiballs 2 je također dobar.
WoneWone
82%
Za nešto drugačije, pokušajte vrha prema dolje perspektive Grey Live. Još uvijek je potrebno kotrljati loptu preko ekrana, ali postoji nekoliko prepreke i izazove u vašem putu. Ova igra se malo prakse svladati, ali to je vrijedno nekoliko sati zabave za većinu ljudi. Koji god Flash valjanje kugle igre želite igrati online, imamo li pokriven sa velikim izborom naslova za sve vrste igrača. Ako ste novi u igranje igara online ili ste to već godinama, mi mislimo da ćeš mi je igre u ovom odlomku.
RollRoll
78%