Igraj Online » Strucnost » Igre za Reflekse » Skoknite na vrijeme
9 / 10 - 1497

Skoknite na vrijeme

U ovim igrama reč je o usklađivanju vremena. Morate skoknuti na vreme kako biste prešli na drugi kraj nivoa. Ako to ne uspete, platićete životom!

RunRun
89%
ZylZyl
84%
Tajming je sve. Naše Flash Jump on Time igre će vam pomoći da proverite vaše reflekse. Bez obzira na vaše umeće, sigurni smo da imamo igru u kojoj ćete uživati. Budite upozoreni da će vam proći sati u igranju ove igre, a da niste ni primetili. Veoma su zarazne, pogotovo kako se bližite težim nivoima. Da li imate sve što je potrebno kako biste postigli najbolji rezultat? Ako skočite u pravo vreme, možete doći na listu najboljih rezultata.
Imamo najbolje Jump on Time igre koje se igraju onlajn, ali ona koju prvu treba da probate je Run. Ovo je 3D trka sa preokretom - trebalo bi da u pravo vreme skočite kako biste preživeli do kraja. Nivoi postaju sve teži, od kojih su poslednji veoma teški za prelaženje. Potpuno ćete uživati pokušavajući da dođete do kraja igre. Druga dva naslova koja preporučujemo su Hvatanje Zeca i Pucca Pursuit. Obe igre su odlični primeri dobrih Jump on Time igara. Od grafike pa do toka igre, obe imaju šta da ponude ljubiteljima avanturističkih igara. Skakanje u pravom trenutku je veština koja vam je potrebna. Ako su vam refleksi dovoljno dobri, bićete u mogućnosti da pređete neke od ovih igara. Čak i ako niste dovoljno dobri, odlično ćete se provesti igrajući ih.
AIB!AIB!
73%