Igraj Online » Strucnost » Bloons
8.9 / 10 - 2097

Bloons

Cilj u Bloons igrama je jednostavan: raščistite nivoe sa što više Bloonsa, uz ograničen broj strelica i metaka. Možda zvuči jednostavno, ali ustvari morate imati strategiju i biti vešti da biste kompletirali nivoe. Probajte različite stilove ove igre da biste postali najbolji Bloons igrač!

Niste čuli za Blunse? Uskoro ćete čuti! Cilj ovih igara je jednostavan - pogodite što više Blunsa datom municijom - obično strelicama ili mecima. Iako zvuče jednostavno, ove igrice mogu da budu pravi izazov. Početni nivoi su obično laki, ali od petog ili šestog nivoa, videće se ko je pobednik, a ko gubitnik!
Ako ste početnik u ovoj vrsti "nanišani i pucaj" igrica, možda ćete hteti da počnete sa nečim kao što je Sakupljaj Jaja. S druge strane, ako već duže vreme igrate ove igrice, možete da probate Christmas Bloons ili Even More Bloons. Obe ove igrice nude mnoštvo različitih nivoa gde svaki sledeći postaje sve teži. Možete li da stignete do kraja? Samo je jedan način da saznate. Jedna od najboljih stvari u vezi sa našom kolekcijom flash Bluns video igrica je mogućnost da ih besplatno igrate onlajn. Kad god imate vremena i želite da se oslobodite stresa, sve što treba da uradite je da počnete da igrate jednu od naših igrica iz ove kolekcije. Vrlo je verovatno da ćete naći naslov koji će Vam se baš dopasti, mada su sve naše Bluns flash igrice vrlo zabavne, svaka na svoj način.
PopPop
76%