Igraj Online » Strucnost » Igre za Reflekse » Brzo tipkanje
8.3 / 10 - 769

Brzo tipkanje

Koliko brzo možete tipkati? U ovim igrama možete testirati svoje veštine za tastaturom. Iskušajte se sa The Great Indian Magician igrom, ili se borite za prvo mesto sa Type For Gold!

Želite li da naučite da kucate ili želite da povećate brzinu kucanja? Sa našim Flash igrama brzo kucanje, možete da osvežite vaše veštine i naučite da kucate brže. Koliko reči u minuti možete da otkucate sada? Ove igre će vam pomoći da imate ideju o tome na čemu ste. Kada budete znali ovo, može biti zabavno da vidite kako se vaše veštine vremenom poboljšavaju.
Najbolja vest je da su naše igre Brzo Kucanje besplatne za igru. Možete poboljšati vaše veštine kucanja, bez potrebe da potrošite mnogo novca na softver. Kada počnete da ih igrate, bićete oduševljeni koliko se vaše veštine kucanja poboljšavaju vremenom. Što više vežbate, ove igre će postati lakše kako vam se veštine poboljšavaju. Pričate o podizanju nivoa u stvarnom životu! Neke od popularnih igara Brzo Kucanje koje imamo u ovom trenutku su Veliki Indiski Mađioničar i Ninja Hunter. Ako vam se ne sviđaju, možete da pokušate Fast Typing. Koji god prvo izaberete da igrate, zapamtite da uvek možete da se vratite na ovu stranicu i izaberite drugu dok ne pronađete onu koja vam se najviše sviđa. Pružite malo prste i budite spremni da počnete sa kucanjem.