Igraj Online » Strucnost » Crtanje Igre
8.2 / 10 - 1702

Crtanje Igre

U ovim igrama Crtanja izazov je u tome da kompletirate nivo crtajući linije kako biste pokrenuli akciju. Možda ćete morati nešto ispustiti crtajući liniju ili kopati led linijom kako biste oslobodili malog Vikinga. Zvuči zabavno? I jeste!

Da li volite da crtate i škrabate? Sada to možete da uradite online bez trošenja papira uz našu kolekciju Flash igara za crtanje. Od jednostavnih do naprednih, imamo nešto za sve vrste umetnika. Neki od naslova su samo umetnički programi koji vam omogućavaju da kreirate umetnička dela, dok drugi integrišu veštine crtanja u zabavnu igru. Ako želite da znate na šta mislimo, stvarno biste trebali da igrate jednu od igara na ovoj stranici.
Ice Breaker 2 je odličan primer onoga šta je dostupno u ovoj kategoriji. U ovoj Flash igri crtanje, potrebno je da isečete led crtajući linije kroz njega. To će vam omogućiti da oslobodite Vikinge, koji vam daju bodove. Za najviši rezultat, pokušajte da oslobodite Vikinga u što manjem broju poteza. Što više igrate, više ćete želeti da nastavite sa igrom. Dve druge popularne igre za crtanje koje možete da igrate online su Mechanism 2 i Mechanism 3. Obe su mnogo zabavne i nastaviće da vas zabavljaju i okupiraju satima u isto vreme. Za sve one koji vole da koriste svoj mozak i hoće igre na principu poteza koje uključuje crtanje linija i više, našli ste najbolju veb stranicu na celom Internetu.