Igraj Online » Strucnost » Odskakivanje lopte
8.4 / 10 - 759

Odskakivanje lopte

Igre koje ćete ovde naći su veoma raznolike. Jedino što imaju zajedničko je da se u njima nalazi lopta i da ta lopta odskače. Moram li reći više? Počnite odskakivati odmah!

NookNook
83%
Odskakivanje lopte ne zvuči mnogo zabavno, ali naša kolekcija flash igrica odskakivanja lopti možda će promeniti Vaše mišljenje. Najbolje je to što su besplatne za igru. Možete satima da se zabavljate, a da ne potrošite ni dinara da biste igricu igrali onlajn. Zvuči dobro? Sa igrama kao što su Shuffle, Bubble Guinea Pop i Shuffle Next, raspametićete se od odskakivanja lopti.
PyroPyro
80%
Dobro razumevanje zakona fizike i geometrije će Vam pomoći u igranju ovih igrica. Ovo nisu tipične mozgalice, ali mislimo da će mnogi igrači uživati u pokušavanju da stignu do poslednjeg nivoa i upišu svoje ime na rang-liste nekih od ovih igrica. Možda shvatite da posedujete prirodni talenat da odbacujete lopte onako kako treba da biste prešli nivo. Najbolje flash igrice su one koje će Vam satima držati pažnju, a da ne shvatite da je vreme proletelo. Igranje bilo koje od ovih onlajn igrica odskakivanja lopti pokazaće Vam tačnost ove izjave. Nemojte da krivite nas kad zaboravite da nahranite ribice jer ste zauzeti odbacivanjem lopti i pokušavanjem da "očistite" nivoe! Nekim ljudima ove igre mogu da budu vrlo zarazne.
RongRong
77%
PelPel
74%