Igraj Online » Strucnost » Dodjite do druge strane
8.7 / 10 - 2629

Dodjite do druge strane

Svi se mi sećamo starih Frogger igara. Morali ste biti jako pažljivi da vas ne udari auto dok ste bili žaba i pokušavali preći ulicu. Cilj ovih igara se promenio, ali igara ima mnogo i možete se zabavljati kao nekada!

Igranje doći do druge igre Side Flash može biti jako zabavno. Što više igrate, lakše će postati znati kako doći s jedne strane ekrana na drugu. Dok uzimajući na drugu stranu zvuči jednostavno, nikad ne znate što će biti na putu. Igranje u prometu najčešće nije poželjno, ali u I Love Traffic, to može biti jako zabavno. Ako možete doći do druge strane u ovoj igri u najkraćem iznos od vrijeme, vi ćete se stalak bodova. Možda ćete biti u mogućnosti da biste dobili visoku ocjenu, ako si dovoljno dobar i praksa.
Naravno, moramo spomenuti izvorni klasični križ na drugu stranu igri - Žaba Prelazi Cestu. Igrate zelenu žabu u ovom tko treba skakati preko ceste. To zvuči jednostavno, ali, naravno, to dobiva teže kao i ti ići dalje. Mi smo čak igra Uskrs tematske zove Zečevi i Jaja. U to si zec koji treba doći do druge strane ekrana u vremenu. Dječice će vam se svidjeti igrati ovu doći na drugu stranu Flash igra, pogotovo oko blagdana.