Igraj Online » Strucnost » Igre za Reflekse » Pomjerite misa
8.8 / 10 - 502

Pomjerite misa

Kao što je za očekivati, sve igre u ovoj kategoriji se igrajuo isključivo sa mišem. Morate biti oštroumni i imati mirne ruke kako biste ih sve prešli. Pokušajte!!

GenGen
83%
Naše fleš igre vrste „pomeri miša“ su sjajne zato što NE MORATE uopšte da koristite tastaturu. Ako tražite zabavne igre za onlajn igranje, koje su besplatne i ne traže od vas da lovite i kucate po tastaturi, želećete da pogledate neke od naslova u ovoj kategoriji. Odabrali smo samo najbolje igre za čije igranje je potreban samo miš.
Pomeranje na Klik je vrsta igre „skok na vreme“ koja zahteva brze reflekse. Prvi nivoi su laki ali želećete da budete sigurni da vodite računa kako budete napredovali po nivoima. Neki od kasnijih su zaista teški i zahtevaće vašu potpunu pažnju da bi ste ih uspešno završili. Ako dovoljno vežbate, možda ćete biti u mogućnosti da se upišete na tablu rezultata za neke igre. Magnetne Kule i Amater suger su drugi primeri „pomeri miša“ fleš igara koje možete igrati onlajn besplatno. Uz toliko mnogo sjajnh dostupnih igara, biće vam zabavno dok ih sve isprobavate da biste pronašli vašu omiljenu. Ako tražite igre kod kojih koristite samo miša za kretanje, došli ste na pravo mesto. Vaše reakcije morajubiti brze, ali uz vežbanje moćićete lako da prođete kroz igre.