Igraj Online » Puzle » Lančana Reakcija » Efekti virusa
8.8 / 10 - 947

Efekti virusa

Cilj u igrama Efekti Virusa je da uspostavite kontrolu nad većinom armija nakon što ste postavili sve pločice. Dobićete pločicu sa brojem u svakoj rundi. Dobro razmislite pre nego što odigrate potez u ovoj kul puzle igri!

DeepDeep
82%
Za ljubitelje Flash igre virusa učinak, imamo nešto za svakoga. Proveli smo neko vrijeme prikupljanja najbolje pločica temelji igre strategije. Možete igrati bilo koju od igara u ovom odlomku online besplatno kad god imate slobodnog vremena. Samo upozorio je da se ove vrste igara može biti zarazna! U Blizina da se brojevima pločice na brodu. Ako imate veći broj, te pobijediti pločica. Kad sve pločice su igrali, osoba s najviše pločice na brodu pobjeđuje. Ova igra je jednostavna, ali može biti jako zarazna nakon što naučiti kako igrati. Budite spremni potrošiti nekoliko sati težak da biste dobili visoku ocjenu.
Za igra temelji se na male stanice, isprobajte Phage Wars igru. Morate se prilagoditi i preuzeti loše stanice kako bi se rasti i preživjeti u ovoj igri. Na kraju, ako imate više stanica si pobjednik. S velikom grafike i igrivosti, to je omiljena igra virus učinak od naših. Morate kliknuti na kape u Cap And Pop. Nakon što kliknete im dovoljno puta su pop, utječu kape oko jedan pop. Cilj je da ih pop u što manje klikova što je više moguće. Igra dinamika u ovom naslovu su stvarno super i učiniti za zabavu vremena.