Igraj Online » Strucnost » Igre sa Fizikom » Topovsko zrno
8.8 / 10 - 3121

Topovsko zrno

Napadajte zamkove topovskim zrnima, pucajte u pacove u laboratoriju ili napadajte vikinško selo. Početak možda bude jednostavan, ali kako budete napredovali, postajaće sve teže. Ove igre nisu nimalo nezanimljive! Uživajte!

Topovi su već dugo prisutni, ali da naučite da ih efektno koristite može biti pravi izazov. Naša kolekcija flash igrica sa topovskim zrnima omogućuje Vam da vežbate do mile volje pucajući iz svih mogućih uglova, uništavajući ili pogađajući sve vrste meta. Igra postaje sve teža i izazovnija kako napredujete kroz nivoe. Neke od ovih igrica začinjene su humorom, što je lepo.
Bilo da napadate ili branite zamak, uronićete u akciju dok pažljivo budete nišanili i pucali. Ako ste dobri, brzo ćete proći početne nivoe. Igrice postaju sve teže sa svakim sledećim pređenim nivoom. Ali, uz malo vežbe, nećete imati problema. To je najbolja stvar u vezi sa našim flash igricama sa topovskim zrnima - činjenica da možete da ih igrate iznova i iznova, a da ne trošite novac. Sa igrama kao što su Crush The Castle i Roly-Poly Cannon 2, zabavljaćete se satima. Ovo nisu jedine vrste igrica sa topovskim zrnima koje nudimo. Svaka od njih ima pomalo različit način igranja i drugačiju priču, tako da je sigurno da ćete naći nešto što će Vas obradovati. Spremi se, nišani, pali!