Igraj Online » Strucnost » Igre za Reflekse » Pazi da te ne uhvati
8.6 / 10 - 854

Pazi da te ne uhvati

Ako ste lukavi, volećete ovaj tip igara. Da biste postigli poene morate paziti da vas neprijatelj ne uhvati. To može biti školski učitelj ili uposlenik banke. Šunjajte se kroz ove igre i nemojte da vas drugi vide!

Naše Flash igre Pazi da te ne uhvati su odličan način da prođe vreme. Neke su čak na ivici uzbuđenja iz vaše fotelje - sve besplatno kada ih igrate online. Od ubica do studenata izkradajući se iz učionice i do radnika pokušavajući da izađu iz kancelarije, bićete u mogućnosti da uživate u dosta različitim avanturama dok pokušavate da ne budete uhvaćeni.
Biti nečujan je dobra veština za Flash igre Pazi da te ne uhvati, ali je potrebno da razmislite o strategiji, kao i o taktici. Samo savladavanjem oba ćete moći da pobegnete od svih neprijatelja - čak i ako su oni samo vaš šef ili učitelj. Uz malo vežbe, moći ćete da se probijete čak i do najtežih završnih nivoa. Ako se pitate gde da počnete, možete da izaberete Ultimate Assassin 2, što je odlično mesto za početak u ovoj kategoriji. Obe Problemi sa Ocjenama i Bježanje iz Zatvora su odličan način da potrošite malo vremena dok pokušavate da pobegnete od virtuelnih opasnosti šunjajući se okolo. Ne biti uhvaćen nikada nije bilo toliko zabavno! Probajte jednu od igara u ovoj kategoriji još danas i vidite da li imate šta je potrebno da pobedite u igri tako što nećete biti otkriveni.