Igraj Online » Puzle » napravite cestu
8.7 / 10 - 1455

napravite cestu

Gradite u ovim kul Napravite Cestu igrama. Ove nije reč samo o pravljenju cesta. U nekima ćete morati povezati cevi kako biste omogućili da voda protiče sa jednog kraja na drugi, a u nekima ćete se morati pobrinuti da voz bezbedno stigne na stanicu!

Naterati nešto da se pokrene zvuči lako, ali ako igrate neku od naših Flash Make a Road igrica, brzo ćete shvatiti da nije tako. Ove igrice su vrlo zahtevne i igraćete ih satima. Ako ste dovoljno dobri, bićetete u mogućnosti da postignete najbolji razultat. Koju god da izaberete, mislimo da će Vam biti zabavno da gradite puteve i pomažete virtuelnom svetu da se okupi.
Hrčak Hari 2 je veoma zabavna verzija na ovu temu. Igranje je slično svim drugim Make a Road Flash igricama koje možete igrati na mreži, ali kad je hrčak u pitanju, znajte da će biti malo drugačije. Morate pravilno postaviti delove kako bi hrčak mogao da pređe na sledeći nivo. Ova igrica je tako zabavna. Druge dve popularne Make a Road igrice su Spin Mania i Liquid Measure. Za koju god da se odlučite, shvatićete da je izgradnja dela puta jako zabavna. Jednom kada shvatite kako se gradi, jedini cilj će Vam biti najbolji rezultat. Vežbom ćete završti na listi najboljih igrača!