Igraj Online » Puzle » Spajanje Tri Ista » Bejeweled
9.2 / 10 - 5095

Bejeweled

Svi znaju za Bejeweled igru i svi je vole. Ovde možete pronaći različite vrste Bejeweled igara sa jedinstvenim stilovima. Možete igrati Jungle Themed Bejeweled, Monkey Bejeweled ili čak Pirate Themed Bejeweled igre. Obavezno isprobajte svaku od njih!

Fic!Fic!
89%
Sigurno ste upoznati sa igricom Bejeweled, ali da li ste znali da postoji nekoliko varijacija ove igre? Imamo gomilu fantastičnih flash Bejeweled igrica koje će Vam držati pažnju. Svaka od ovih igrica ima jedinstven dizajn i igra se malo drugačije, ali sigurni smo da ćete naći nešto što volite. Ako želite, čak možete da ih probate sve jer su besplatne za igranje onlajn.
Bilo da želite temu sa majmunčićima, piratski šmek ili Bejeweled iz džungle - imamo sve. Naš izbor besplatnih flash Bejeweled igrica Vam je na raspolaganju da ih besplatno igrate kad god imate viška vremena. Neki od naših najpopularnijih naslova su Ancient Jewels i Potraga za dijamantima. Možda ćete poželeti da probate i Fic!, u kojoj morate samo da očistite komplet obojenih šara uparivanjem. Povežite tri šare istog oblika i očistićete komplet. Takođe možete da promenite dve susedne dok se oblici ne poklope. Možete da vežbate protiv računara ili da se prebacite u režim za više igrača! Koju god Bejeweled flash igricu da izaberete, proverite da li možete da uspete da se upišete na rang-listu i ostanete upamćeni!
RainRain
84%