Igraj Online » Klasične Igre » Cistiti minu
8.3 / 10 - 462

Cistiti minu

Svi smo mi nekada igrali igru čišćenja mina. Sedeli smo za kompjuterom i nismo imali šta drugo raditi nego igrati igru čišćenja mina. Za one koji nisu čuli za ovu igru: Cilj čišćenja mina je da očistite minsko polje, a da ne detonirate nijednu minu. Uživajte!

Tražite najbolje Mine Sweeper fleš igre? Obavili smo to za vas. Pregledajte ovu kategoriju da biste otkrili zabavu i izazovne igre zasnovane na originalnom klasiku. Najbolje je to što možete igrati ove igre onlajn, besplatno. Ako pogledate, sigurno ćete pronaći nešto zanimljivo. I ako započnete jednu igru a ne dopadne vam se njen tok, uvek se možete vratiti i izabrati drugu.

Ako niste sigurni gde da počnete, možete probati Armor Picross 2. Igranje je jednostavno. Potrebno je da samo otkrijete obojene pločice i izbegavate crne. Dobijate tragove tako da ćete znati koje su bezbedne za klik a koje treba da izbegavate po svaku cenu. Ova igra vrlo brzo izaziva privlačnost. Za nešto mao drugačije, preporučujemo Miniranje ili Bad Apples, koje su sjajni primeri ovog žanra. Uz lagano i pažljivo razmišljanje koje je potrebno pre svakog poteza, ove igre nemaju brzi tempo, ali mogu da ponude veliki izazov za one koji vole da razmišljaju i zaključuju. Probajte bilo koju od naših Mine Sweeper fleš igara koje možete igrati besplatno onlajn uvek kada imate slobodno vreme. Nećete se razočarati.