Igraj Online » Tabla i Karte » Sudoku
9.3 / 10 - 532

Sudoku

Jeste li dovoljno vešti da završite ove Sudoku zagonetke? Vaš je cilj da popunite tabelu brojevima koristeći logiku. Sudoku potiče iz Japana i veoma je popularan od 1986. Lagan za naučiti, težak za savladati!

Za ljubitelje puzzle igre, naša selekcija online Sodoku flash igre će vas zabaviti. Imamo naslove za sve vrste razina sposobnosti. Ako ste novi u ovoj vrsti igre ili su igrati za nekoliko godina, imamo nešto što će vas izazov na odgovarajući način. Najbolje od svega, ove igre su besplatno igrati online! Za stvarno jednostavna igra, pokušajte Sudoku 2. To je sve što o ljubavi Sodoku bez puno dodataka. Za ljubitelje igre, ovaj naslov će biti toliko zabavno da ćete poželjeti da nikada neće prestati. Ne brinite, mi imamo i druge velike Flash Sodoku video igara, kao dobro.
Još jedan veliki naslov Sudoku Original, koji je izvorna hit igra brojeva možete igrati online. Ako zapnete, igra ima savjeta koje možete koristiti. Za najveći izazov, pokušati učiniti sve na putu kroz, bez korištenja bilo koje od savjeta na sve. Jeste li dovoljno dobar? Tematske verzija koju možete igrati online je Daleki Sudoku. Gameplay je ono što znamo i volimo, ali se malo dodataka na vas zabaviti kao što igrati. Koji god Sodoku igre se odlučite igrati, ne morate brinuti o plaćati za igru.