Igraj Online » Puzle » Spajanje Tri Ista » Podesite boje
9.4 / 10 - 6746

Podesite boje

Podesite boje da biste pobedili u ovoj igri. Jeste li pametni, hitri i brzo razmišljate? Onda su ove puzle ige baš za vas. Razmišljanjem pronađite izlaz iz rudnika za vreme zlatne groznice u igrama poput Gold Strike. Ostanite oštroumni i uživajte!

Fleš igre za pronalaženje karti iste boje dolaze u svim oblicima, veličinama i naravno, različitim bojama. Sastavili smo sjajan izbor igara za pronalaženje istih boja koje možete igrati besplatno onlajn kada imate malo slobodnog vremena. Od komplikovanog do jednostavnog igranja, imamo ponešto za svaki tip igrača. Za ljubitelje Bejeweled ili Bubble Shooters, ove igre će biti veliki hit zato što su veoma slične u stvarnosti.
Za početak, mogli biste da pogledate Zlatni udarac, koja ima šašavu muziku i junaka kog nećete brzo zaboraviti. Pored muzike, tok igre je brz i furiozan i sigurno će vam biti izazovan. Jednom kada ovladate tom igrom, možete preći na Naslovi Neocekivani ili 1001 Arabian Nights. Obe su sjajan primer onoga što je moguće sa u ovoj vrsti video igara. Koju god flaš igru za pronalaenje istih boja odaberete, zabavićete se dok pokušavate da pronađete boje i očistite linije da biste prešli na naredni nivo. Kada prođete nekoliko prvih nivoa, težina i brzina se značajno povećavaju. Samo najbolji igrači uspeće da se probiju do kraja i da budu upisani na listu najboljih rezultata.
RainRain
84%