Igraj Online » Puzle » Kliktanje » Pokusajte izbeci
8.3 / 10 - 503

Pokusajte izbeci

Pokušajte pobeći iz sobe u ovim teškim naciljaj i klikni igrama. Cilj je da skupite stvari koje vam mogu pomoći da pobegnete iz situacije u kojoj se nalazite. Otvorite ladice, proverite lampe i pogledajte šta se nalazi ispod tepiha kako biste pobegli. Pokušajte doći do kraja bez da morate koristiti pomoć!

Volite li pokušati pobjeći? Ako je tako, morate probati naš kolekciju najboljih Flash pobjeći igre na internetu. Oni besplatno igrati online, tako da ne morate brinuti o žure. Možete uzeti svoje vrijeme i pokušati to učiniti kroz sve razine svaki igri, ako imate vremena i želju! Za puno uzbuđenja i zimice, check out Ukleta kuća. Kao što ime kaže, ti si u opsjednute kuće u ovom jednom i mora učiniti svoj ​​put kroz sve razine, tako da možete pobjeći. Ova igra je zabavnije od zastrašujuće, ali to bi trebao privući puno različitih tipova igrača.
Ako volite point'n'click avantura, trebali igrati Bowja The Ninja 2. Gameplay je brz, ali je potrebno puno vještine da bi mogli dobiti najbolji rezultat. Uzmi svoje vrijeme na ranim razinama naučiti kontrole, tako da možete dominirati kasnije razinama! U Insidia, vi ste nasukan na pustom dalekoj planeti i potrebno je prikupiti popravak setove kako bi dobili svoj ​​svemirski brod gore i trčanje. Možete li pobjeći s planeta prije nego vam ponestane vremena? Svi naši Flash bijega video igara su besplatno igrati online dok vam se sviđa.