Igraj Online » Puzle » Gridlock
8.7 / 10 - 177

Gridlock

Gridlock igre su veoma kul puzle igre. Kroz teške nivoe moraćete se boriti gurajući različite figure do određenih pozicija! Uživajte!

CyadCyad
79%
Ako volite zagonetke i mozgalice, volećete naše Flash igre Gridlok. Cilj u ovoj vrsti igre je varljivo jednostavan - gurati različite oblike ili predmete preko ekrana kako biste prešli nivo. Prepreke na vašem putu i pokušavajući da postignete što viši broj bodova je ono što čini ove igre tako odličnim. Sve naše online igre su besplatne da se igraju, tako da ne morate da brinete o trošenju novca kako biste pronašli onu koja vam se najviše sviđa.
NumzNumz
78%
KnutKnut
75%
Imamo neke od najboljih video igara Gridlok koje možete da igrate online. Možda ćete želeti da pokušate sa originalnim klasikom Gridlock. Kada pređete sve nivoe u toj, možete da isprobate EnDice ili Cyad. Obe su odlične varijacije prve igre ovog tipa. Naime, to su odlične slagalice koje će vas zabavljati satima. Poput igara Pokažite Put or Kolapsirajući Put, naša Gridlok inspirisana Flash igra će vam omogućiti da poboljšate svoje igranje dokle god imate internet konekciju. Ako ste dovoljno dobri, možda ćete moći da postignete vrhunski rezultat i postanete lokalni Gridlok šampion.