Igraj Online » Puzle » Spoji parove
9.2 / 10 - 641

Spoji parove

Pronađite rešenje u ovim kul igrama spajanja parova. Morate spojiti predmete sa njihovim identičnim blizancima kako biste pobedili. Možda zvuči veoma jednostavno, ali je teže nego što mislite!

Fic!Fic!
89%
Što se tiče jednostavnijih mozgalica, naše Fleš igrice spajanja oblika sigurno će biti veliki hit. Neke od igrica su zaista lagane, ali druge su nešto komplikovanije i predstavljaju izazov. Možete igrati bilo koju od naših igrica spajanja oblika besplatno onlajn, kad god poželite malo zabave. U Gravitime koristite silu grafitacije da spojite loptice. Koristeći gravitacioni snop ili zrak, treba da pokušate da uparite loptice iste boje da bi one nestale. Niži nivoi ove igrice su prilično laki,a li ona postaje teža kako idete dalje. Nema mnogo igrača koji će moži da očiste sve nivoe u okviru zadatog vremena.
U Tropical Swaps, potrebno je da uparite siluete životinja da biste osvojili poene i pobedili u igrici. Ovo je zaista jednostavno, a opet je veoma zabavno i zarazno. Ukoliko volite igrice sa spajanjem oblika, onda ćete obožavati bilo koji od naslova iz ovog odeljka. Potrebno je da ispraznite tablu sa poljima u Magic Links, pre nego što istekne vreme. Ovo radite uparivanjem oblika. Pravila su malo komplikovana, ali nakon nekoliko nivoa, shvatićete šta se dešava i moći ćete da postignete najviši rezultat.