Igraj Online » Puzle » Aqua Energizer
8.3 / 10 - 2459

Aqua Energizer

Gurajte kugle kroz nivoe i pazite da ne upropastite priliku da ih kompletirate. Morate biti prilično pametni kako biste uspešno završili ove puzle igre. Nemojte nas izneveriti!

Razne vrste Puzle igrica su dostupne, ali Aqua Energizer flash igrice su po našem mišljenju posebne. Priča je jednostavna - gurate male predmete kroz razne nivoe trudeći se da ih pređete jer svaki sledeći je sve teži i uzbudljiviji. Znajte da ove mozgalice nisu za svakoga. Morate biti mudri kako biste završili ove igrice - naročito na nekim od najtežih nivoa. Da li imate ono što je potrebno za to?

Da biste to saznali, možete da počnete sa Bogate Špilje, koja je jednostavna. Uz pomoć tastature se krećete okolo i kopate skupljajući različite stvarčice i blaga. Ako mislite da je to lako, ne biste mogli biti manje u pravu. Dok lagano prelazite početne nivoe, mislimo da ćete uvideti koliko su viši nivoi teži. Neće svi uspeti da pređu sve ove igrice. Možete li Vi? Obe Gold Panic i Acno's Energizer su primeri sjajnih flash Aqua Energizer igrica koje imamo u ponudi. Najbolje je to što su potpuno besplatne za igranje. Zašto da bacate novac na kitnjaste kompjuterske igrice kad možete da uživate igrajući besplatno onlajn. Ako imate vremena, imamo igrice koje će zaokupiti svu Vašu pažnju!