Igraj Online » Puzle » Put koji se rusi
7.8 / 10 - 205

Put koji se rusi

Možda zvuči kao da u ovim igrama ima puno nasilja. Pa, nema. Ove igre su prave mozgalice! A najbolje od svega je što uopšte nisu dosadne!

Flash igre Put koji se ruši su veoma popularne, jer su izazovne i zabavne i ne sadrže puno nasilja. Iako nisu nasilne, onе su još uvek prilično uzbudljive. Čak i neke od lakših igara su teške u početku. Jednom kada se snađete sa kontrolama i možete da se krećete lakše, bićete u stanju da se krećete kroz igru brže.

U Birdys Rainy Day Skipathon, potrebno je da sve crvene platforme padnu. Morate biti oprezni da bi bili sigurni da uradite sve u ispravnom redosledu da biste mogli da počistite nivo i prećete na sledeći. Iako ova igra izgleda jednostavna, to zaista može zadirkivati vaš mozak sa nekim težim nivoima. Ipak, ako vam se svićaju Flash igre Put koji se ruši, volećete ovu. Još jedan favorit u ovoj kategoriji Groovy Game. U ovoj, možete skupljati cveće za dodatne poene i pomognete. Suština je da stavite odeljke sprata u žlebove, tako da možete da završite nivo i idite na sledeći. Svaki nivo postaje sve teže. Može li da dođete do finala? Koji god igru Put koji se ruši odaberete, mislimo da ćete da se zaljubite u nju.