Igraj Online » Puzle » Puzzle Quest
8.6 / 10 - 1698

Puzzle Quest

U ovoj kategoriji nudimo mnoštvo puzle igara. Ove igre će vas navesti da koristite um kako biste zavrsili zagonetku. Svaka igra je različita i jako ih je teško završiti!

"Naši Flash Puzzle Quest igre će vas zabavljati satima. Nećete vjerovati svojim očima kad vidite sve velike izazove u spremištu za vas. Ono što je stvarno velika da možete igrati ove online igre besplatno. naslova u ovoj kategoriji su sigurni da vas zauzet. Jedna od najboljih flash puzzle igre u našoj zbirci je Glassez LD. igranja u ovom jednom je jednostavan, ali morate utrci protiv sata, tako možete završiti razinu prije vašeg protivnika. Vježbajući, vi ćete biti u mogućnosti to učiniti bolje i osvojiti više bodova.
Još jedna velika zagonetka igra potraga igrati online je Mozajik 2. Možda ćete morati vise komada u ovom jednom, tako da se svakako ih poslati na drobilice, tako da možete dovršiti ostatak ove slagalice. Ako prvih nekoliko su jednostavno, ne brinite. Oni teže dobiti kao što ide zajedno! Neki od naših puzzle igre su stvarno jednostavan i lako igrati, kao Shape Inlay. Dok je lako igrati, dobivanje najvišu moguću ocjenu nije tako jednostavno. Biti u mogućnosti igrati besplatno online, možete potrošiti onoliko vremena koliko želite prakticirati sve dok ne dobijete bolje.
RlaxRlax
80%