Igraj Online » Puzle » Bloxorz
8.3 / 10 - 5044

Bloxorz

Bloxors, kažete? Da, Bloxors - u ovim igrama cilj je da kotrljate blokove sa jedne strane nivoa na drugu. Morate biti jako pažljivi kako se krećete jer uvek postoji opasnost od propadanja!

BlocBloc
82%
Cilj Bloxorz igrica je jednostavan. Sve što treba da uradite je da prebacite blok sa jedne strane ekrana na drugi kako biste prešli nivo. Ovaj zadatak zvuči lako, ali morate da budete pažljivi kod svakog poteza koji napravite kako ne biste izgubili i morali da počnete iz početka. Što manje poteza napravite, bolji će Vam biti rezultat. Koliko nivoa možete da pređete?

Imamo priličan broj igrica u ovoj kategoriji, ali originalni Bloxorz je jedna od najboljih flash igrica koju u slobodno vreme možete da igrate onlajn. Slična igrica je i Bloc, koja se drugačije zove, ali je u suštini isto igrica pomeranja blokova. Sa pet sjajnih nivoa, Nano Factory je odlična igrica slična Bloxorz-u. Možete li da pređete celu Nano fabriku? Kao što je to slučaj i sa drugim flash igricama u ovoj kategoriji, treba da stignete do kraja u što manje poteza. Što manje poteza napravite, veći će biti Vaš konačni rezultat. Koji je najmanji broj poteza koji možete da izvedete da biste prešli četvrti nivo? Odigrajte ovu igru da biste saznali.