Igraj Online » Puzle » Kliktanje » Trazite Slike
8.8 / 10 - 2400

Trazite Slike

U ovoj kategoriji imamo mnoštvo igara traženja. Cilj u ovim igrama je da nađete stvari na slikama. Te stvari mogu biti brojevi, slova ili slike. Uz različite teme i nivoe poteškoće, svaka od ovih igara ima svoj karakter. Isprobajte ih sve kako biste pronašli svoju omiljenu!

Za ljude koji su fokusirani na malim detaljima kao što su igre i sa sporim tempom, naša Flash pretraživanje slikovnih igre će vas zanesen satima u isto vrijeme. Mi imamo neke od najboljih naslova online pretraživanja slika, a možete igrati ih sve besplatno. Možete li pronaći sve razlike ili pokupiti mali trag koji vam omogućuje da pobijedi u igri s visokim rezultatom? Jedna igra mi preporučiti je Mystery Case. U ovom otajstvu, morate otkriti tragove koji će vam pomoći riješiti slučaj i pronaći nestalu djevojku. Igra je zahtjevna, ali ne previše teško. Nije svatko će biti u stanju riješiti slučaj, ali ima savjeta koji vam mogu pomoći doći do kraja.
Super pronašli stavke igru možete igrati online je The Scruffs Online. Ova igra zahtijeva od vas naći popis stvari skrivene u slici. Scene mogu biti zatrpan, ali to je ono što čini ove vrste igre toliko zabavno. Možete li pronaći sve stavke u predviđenom vremenu? U The Scruffs Online, da ste u potrazi za stavke u svakoj slici. Vi imate cijeli popis stvari koje treba pronaći prije vremena ponestane. Ne brinite. Ako zapnete, možete pitati za savjete koji će vam pomoći, tako da možete naći sve na vrijeme. Mi smo stvarno željeli ovu pretragu slika za stavke igri.