Igraj Online » Puzle » Spajanje Tri Ista » Zuma
9 / 10 - 7404

Zuma

Cilj Zuma igara je da stvorite nizove od najmanje tri perle iste boje tako što ćete ih ispucavati u veliki lanac. Što je lanac veći, to ćete više poena dobiti. Imamo razne verzije sa mnogo različitih boja i tema. Originalna Zuma igra je objavljena 2003. godine od strane PopCap Games, ali kao što možete videti ispod, postoje mnoge besplatne flash verzije. Sretno!

HeruHeru
82%
Ako niste čuli za Zuma igrice, da vam kažemo da je cilj jednostavan. Igrica ima niz kuglica. Treba da sastavite bar tri kuglice iste boje, gađajući druge u većem nizu. Ovo zvuči pomalo komplikovano, ali je zapravo velika zabava. Ako volite igrice sa gađanjem balona, onda će vam se svideti ova kategorija. U Fairy Town, potrebno je da sparite kuglice. Igranje je slično kao i kod originalne Zuma igrice, ali ova fleš igrica dodaje nešto svežine u igru. Ako ste ljubitelj klasičnih igrica sa spajanjem boja, mislimo da će vam se svideti i ova.
VoozVooz
80%
BruBru
78%
Za ljubitelje sportova, Sport Zuma je sjajan izbor. Umesto dragog kamenja ili perlica, ova igrca koristi lopte iz različitih sportova. Ređanjem tri u redu, počinjete da raščišćavate niz. Ova igrica će vas držati zaokupljenim dok pokušavate da stignete do finalnog nivoa i konačno je rešite. naša kolekcija fleš igrica po ugledu na Zumu je zabavna za igranje onlajn, kad god to poželite. Fantastično je to što ih možete igrati besplatno. To znači da možete pokušati koliko god želite puta da igrate igrice iz ovog odeljka, bez brige da će vas to koštati puno novca.
WraxWrax
78%