Igraj Online » Dijecije Igre » Memorija
8 / 10 - 476

Memorija

Isporbajte ove igre memorije, testirajte i popravite svoju kratkoročnu memoriju. Sve što treba da uradite je da spojite identične slike u što manje pokreta. Igrajte odmoreni i skoncentrisani jer ove igre su samo za pametne!

Ako imate lepa sećanja na igranje igara za memoriju kada ste bili mali i želite nešto da se malo zabavite, naša kolekcija fleš memorijskih igara koju možete igrati onlajn trebalo bi da vam bude uzbudljiva. Izdvojili smo vreme i pretražili internet da bismo napravili spisak najboljih igara u ovoj kategoriji. Bez obzira na vaše godine ove igre će vam biti izazovne.
Za mlađu decu, pokušajte da počnete sa igrom Zmaj Memorija, koja je dizajnirana za njih. Druga dva dobra naslova u ovoj kategoriji su Smiley Memory i Vini Pu Memorija. Koju god da izaberete budite sigurni da će biti zabavna. Igre koje pomažu deci da poboljšaju pamćenje uvek su dobra stvar, naročito u mlađem uzrastu. Dok su neke od fleš memorijskih igara koje možete igrati onlajn zasnovane na klasičnoj igri sa kartama, neke su varijacije koje daju malo obrta klasicima. Neke od novijih memorijskih igara su čak zabavnije od originala.. Ako započnete jednu igru a ne dopadne vam se njen tok, uvek se možete vratiti na ovu stranicu i izabrati da probate drugu.