Igraj Online » Puzle » Labirint
8.4 / 10 - 241

Labirint

Pronađite put do izlaza u ovim Labirint igrama. Možda ćete morati rešavati zagonetke ili pobediti neprijatelje, ali vredi truda. Sve ove igre su neverovatne!

Da li možete pobeći iz lavirinta? Sada možete videti koliko dobro biste prošli da pokušavate da pronađete put uz našu kolekciju fleš igara sa lavirintom. Većina od njih ima dosta uključenih slagalica koje morate rešiti da biste došli do kraja. To je ono što igru čini toliko zabavnom. Za ljubitelje igara sa slagalicama i mozgalicama, ove igre su prava stvar.
Za nešto jednostavno i zabavno, probajte Adam i Eva. Igranje igre je jednostavno za razumevanje. Za nešto malo komplikovanije, mi preporučujemo Ninja Painter 2 ili Blobbing Around. Oba ova naslova pružaju nešto malo drugačije žanru lavirintskih igara. Koju god da igrate, mislimo da ćete se lepo provseti dok pokušavate da stignete od tačke A do tačke B u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Pronalaženje najboljih fleš lavirintskih igara nije lako, ali mi smo izdvojili vreme da bismo vam pronašli najbolje naslove. Možete odabrati bilo koju koju želite prvo da isprobate, ali mislimo da ćete želeti da probate više od jedne od ovih igara sa slagalicama kada završite prvu. Budite spremni da potrošite malo više vremena za neke od ovih mozgalica. Da li imate sve što je potrebno da biste prošli kroz lavirint?