Igraj Online » Puzle » Blok Maknuti
8.4 / 10 - 149

Blok Maknuti

Ove igre zahtevaju da rešite zagonetke koristeći mozak. Pomerajte blok kako biste došli do cilja. Sve ove igre imaju različit stil i karakter, tako ih trebate sve isprobati!

Pomeranje blokova zvuči lako, ali može biti frustrirajuće teško - ili zabavno, zavisno od toga kako definišete zabavu. Nekim ljudima igrice pomeranja blokova su odličan način da provedu vreme i malo vežbaju svoj mozak. Zamisao je jednostavna - pomerate blokove unaokolo dok ne dostignete cilj i završite nivo. Problem je u tome što nivoi postaju sve teži i teži kako igra napreduje.
Stoneage Enigma je odlična igrica pomeranja blokova. Sve što treba da uradite je da gurnete kamenje na crvene kvadrate. Zvuči lako, zar ne? Pa, prvi nivoi ne bi trebalo da Vam stvore mnogo problema, ali možda će Vam biti problem da održite taj tempo i da pređete kasnije nivoe. Ipak, ovo je jedna od boljih dostupnih igrica pomeranja blokova. Ako nije po Vašem ukusu, mogli biste da probate Srebrna sfera ili Cover Orange 2, pri čemu će obe satima držati Vašu pažnju. Ove mozgalice i slagalice nisu nemoguće, mada mogu da izgledaju tako kada ih igrate po prvi put. Ako budete dovoljno dobri, možda ćete uspeti da upišete svoje ime na vrh rang-liste u jednoj od igrica pomeranja blokova. Ovo nije tako lako kao što zvuči jer mnogo odličnih igrača igra ove igre.
BlocBloc
82%
RlaxRlax
80%
ZebaZeba
79%