Igraj Online » Puzle » Kliktanje » Koje su razlike
8.9 / 10 - 3307

Koje su razlike

Možete li pronaći razliku između dve slike? Ove igre zahtevaju oštroumnost i brzinu. Zatvoreno oko, drugačija frizura ili pas koji je odjednom postao ružičast. Možda zvuci jednostavno, ali igled zna varati. Uverite se i sami i uživajte!

Naša Flash spot razlika igre su odličan način da prođe vrijeme dok je izazov vaš mozak malo. Neke od fotografija u tim igrama su upravo nevjerojatna. Ti ćeš provesti sate vidjeti razlike. Možete li ih pronaći sve u vrijeme? Igraj sada saznati. Za lijepa pronaći igru razlike Flash, check out Butterfly Fantasy. Ovaj jedan ima velike leptire. Imate samo toliko vremena na svakoj razini kako bi uočiti sve razlike u ovoj igri. Ako ste dovoljno brzo, možete dobiti visoku ocjenu.
IsisIsis
83%
Ako želite nešto što uključeni misterij i kriminal, te bi trebao probati Daily Witness. Morate uočiti razlike, tako da možete prikupiti tragove i riješiti zločin. Trik je u tome što imate samo toliko vremena na svakoj razini. Potrebno je mnogo vještine da bi se na kraju ove igre. Još jedan velik mjesto razlike igra je bljeskalica Beach find 10 Differences. U tim povezanih plaža scene, morate pronaći razlike na svakoj slici prije vremena ponestane. Prve slike su lako, ali oni ne bi više izazovan kao što napredak kroz igru!