Igraj Online » Puzle » Memorija Igre
8 / 10 - 183

Memorija Igre

Isporbajte ove igre memorije, testirajte i popravite svoju kratkoročnu memoriju. Sve što treba da uradite je da spojite identične slike u što manje pokreta. Igrajte odmoreni i skoncentrisani jer ove igre su samo za pametne!

Igre za vežbanje memorije su tražene zato što vam one mogu pomoći da poboljšate vašu memoriju dok naizgled ne radite ništa više od igranja. Sastavili smo listu sa nekim od najboljih fleš igara za vežbanje memorije, na jednom mestu. Pogledajte i vidite da li neka od igara izgleda kao nešto što biste želeli da igrate.
Ako ne možete da se odlučite, za početak biste trebali da probate od Niskog do Visokog 2. Ovo je druga u nizu, ali je zabavan način za povećanje vaše memorije. Druga popularna igra je Memflex. U njoj, morate da zapamtite brojeve a zatim da ih ponovite u određenom redosledu. Iako zvuči lako može biti priličan izazov. Dok igrate, možete vežbati vašu memoriju. Za one koji ne vole brojeve, početak sa igrom Hrana Memorija 2 biće logičniji. Samo, imajte u vidu da od ovog vežbanja memorije možete ogladneti! Jedna interesantna stvar koju možete uraditi je da testirate svoju memoriju pomoću brojeva a zatim pređete na delove hrane ili nešto drugo, da biste proverili da li se vaši rezultati popravljaju. Uz toliko sjajnih fleđ igara za onlajn igranje, mislimo da ćete sigurno naći nešto što će vam koristiti.