Igraj Online » Puzle » Pokazite put
8.6 / 10 - 253

Pokazite put

Imate li ono što je potrebno da budete vođa? Imate li snagu i karizmu da svoje ljude vodite do cilja? Iskušajte se ovde u našim kul Pokažite Put igrama!

Naše Flash igre slagalica Pokažite Put su odličan način da testirate svoje veštine vođstva. Da li imate šta je potrebno da uspete da se probijete kroz sve nivoe u bilo kojoj od ovih igara? Ako vam se sviđaju Gridlock igre, smatramo da ćete baš voleti ove igre. Čak i ako nikada ranije niste igrali ovu vrstu slagalica, ne morate da brinete. Učeći o tome kako funkcioniše igranje veoma je jednostavno.
Kada pređete ranije nivoe, stvarno morate početi da koristite svoj mozak. Ovo igranje živaca postaje sve teže u kasnijim nivoima! U Goldburger To Go, potrebno je da budete sigurni da pljeskavice dođu do gladnih mušterija. Ovo možete da uradite tako što sastavljate delove mašina koje usmeravaju pljeskavice. Kada shvatite sve i pređete nivo, idete na sledeći. Dve druge dobre Flash igre Pokažite Put su Sky Madness i Saunavihta Yetis. Koju god da izaberete, smatramo da ćete postati zavisni od ovih predivnih umnih slagalica. Najbolja stvar je da su besplatne da se igraju online. To znači da možete da isprobate sve naslove koje imamo na ovoj stranici sve dok ne pronađete onaj koji vam se najviše dopada.
FazeFaze
78%