Igraj Online » Puzle » Quatro
8.5 / 10 - 1990

Quatro

Quatro je strateška igra u kojoj igrate protiv kompjutera, a cilj je što veći broj poena. Povežite tačkice i napravite kutiju. Nivoi će postati sve teži. Uživajte!

DotsDots
80%
Ako ste nikada nije igrao Quatro Flash igre online prije, ti si u za gozba. To su jednostavne mozgalica igre, ali oni teško svladati. Koncept je jednostavan - da povežete točkice za ustroj kutije. Morate imati sveobuhvatnu strategiju ako želite pobijediti. Imate li što je potrebno? U Kvatro dobivate bodove formiranjem kutije crtajući linije iz točke do točke. Kul stvar o ovaj jedan je da ako ste dobili tri poklon kutije, možete otključati tajnu razinu i držati na igranje. Ova igra je super zarazna pa budite oprezni!

nastavak - Quatro 2 je jednako zabavan i daje još više mogućnosti za zafrkavati vaš mozak s nekim zagonetke. Za više generičkih verzija igre, pokušati Dots, koja se igra isto, ali je malo drugačija. Koji god Flash Quatro igru igrate online, mislimo da ćete ljubav na način da zadirkuje svoj ​​mozak u samo pravi način. Puzzle igre koje su previše teška ili zahtijeva previše razmišljanja nisu toliko zabavno. Ove igre su bolje od većine igara mozgalica možete pronaći online.