Igraj Online » Dijecije Igre » Dora
7.8 / 10 - 3977

Dora

Svi vole Doru Istraživačicu. Ova hrabra devojka doživljava najluđe avanture dok vas uči različite stvari. Sada moežte doživeti avanturu zajedno sa Dorom!

Bacite pogled na kartu! Za ljubitelje Dore Istraživača, imamo sjajan izbor najboljihDora fleš igrica onlajn. Najbolje je to što možete da ih igrate kad god poželite i to besplatno. Za decu koja vole bilo koji od likova iz ovog dečijeg hit crtaća, sigurni smo da imamo igricu koja će ih zabaviti. Ako želite jednostavnu igricu sa slagalicom koja će razonoditi i zabaviti decu, pogledajte Dora Mix Up. Sa velikom umetnošću iz Dorinog crtaća - i uz Dorine prijatelje - ovo je sjajna video igrica za mlađu decu. Kao i u slučaju drugih igrica iz ovog odeljka, i ovu možete besplatno igrati onlajn.
U Dora Strawberry World, deca treba da pomognu Dori da sakupi jagode. Svaki nivo ima posebno voće koje deca mogu da traže i da pokušaju da ga nađu u okviru zadatog vremena. Raščišćavanje svih bobica omogućava igraču da pređe na sledeći nivo. Igrica postaje teža, ali nikad nije preteška za malu decu. Ako želite malo zabave uz trke, probajte Dora Friends Offroad. Ovo je trkačka igra van puteva u kojoj su glavni junaci Dora i njeni drugari. Vožnja predstavlja sjajnu zabavu, ali moslimo da će neka deca jednostavno voleti to što je Dora u ovoj igrici. U svakom slučaju, to je jedna od najboljih Dorinih fleš igrica koje imamo.