Igraj Online » Avanturske Igre » The Simpsons
8.3 / 10 - 1178

The Simpsons

Svi vole Simpsonove! Ovaj crtić je napravio Matt Groening 1989.god. iI do sada je emitovano 500 epizoda. Ovo ne samo da je crtić koji se najduže emituje, nego i serija koja se najduže emituje. Sve ove igre su inspirisane ovim crtićem. Isprobajte ih sve! Doh!

Ako želite igrati Flash igre The Simpsons, imamo puno velikih naslova za koje mislimo da ćeš se sviđa. S puno različitih stilova igre, imamo nešto za svakog igrača. Igre u ovom dijelu su besplatno igrati online, tako da se možete opustiti i uzeti svoje vrijeme kao što ste pokušati pronaći savršen Simpsons videa da prođe vrijeme. U Gola Klizaljka igri, morate igrati Bart na skateboardu. Naravno, ti si gol u ovoj igri, ali to je još uvijek zabavno. Za ljubitelje skateboarding igre, to će vas držati igranje dok ne mogu dobiti svoje ime na popisu visoke rezultate na kraju. Možete li mi pomoći Bart izvođenje akrobacija, a ne dobiti je uhvaćen od strane policajaca?

Za nešto malo drugačiji, ali još uvijek zahtjevna, mislimo da biste trebali pokušati igrati Rušenje Loptom. Morate se rušiti u ovoj igri, ali to je sigurno, a može biti tona zabave - doslovno! Ako ste dobri, možete to učiniti na konačnih razinama. Oni su malo teže, ali još uvijek lako pobijediti ako znate što radite. Druga velika Flash Simpsons igra je Simpsons Arcade. Ovaj jedan ima puno različitih i da će vas zauzet za sata na vrijeme. Koji god video igre se odlučite igrati, mislimo da ćete se zabaviti kao jedan od likova iz popularnog crtića showa.