Igraj Online » Dijecije Igre » Emperor Kuzco
8 / 10 - 18921

Emperor Kuzco

Zar svi mi ne volimo Kuska? Čak i ako niste videli ovaj crtani film, ove igre će Vas dugo držati na ivici sedišta. Spremite se za putovanje u prošlost do carstva Inka. Spasite od čarolije cara osuđenog na propast!

Naša kolekcija Flash igara Imperator Kuzco će vas zabavljati satima u isto vreme. A kada završite originalne igre, preporučujemo vam da pokušate neke igre koje su u mnogo čemu slične, dok vam još uvek nude nešto novo kako bi vas izazvale. Prve dve igre u ovoj seriji su Imeratorova Ljuta Tabla i Imeratorova Linija za Bjeg. Mislimo da ćete voleti obe igre zasnovane na crtanom filmu o Inkama.

Igranje svake od njih varira malo, pa ćete poželeti da isprobate svaku od njih da biste bili sigurni da ste pronašli onu koja vam se svidja najviše. Sve naši Flash igre u ovoj kategoriji su odabrane zato što su zabavne, lake za igru, i nude dosta izazova za sve ljubitelje Imperator Kuzco. Čak iako nikada ranije niste videli crtani film, mislimo da ćete uživati u ovim igrama. Imperator Kuzco Flash igre su odlični načini da vam prođe vreme dok malo vežbate vaš mozak. Najbolja stvar je da možete da igrate ove video igre besplatno online. Pacha, Izma, a Kronk su neke od drugih poznatih likova iz crtanog filma koje možete sresti u ovim igrama. Ako mislite da imate šta je potrebno da postignete vrhunski rezultat, vreme je da odmah počnete sa igrom. Izaberite bilo koju od ovih odličnih igara na ovoj stranici kako biste odmah počeli.