Igraj Online » Devojacke Igre » Ukrašavanje » Ukrašavanje Sobe
9.4 / 10 - 6990

Ukrašavanje Sobe

Ukrašavajte svoju sobu u ovim zabavnim igrama. Isprobajte nešto novo kako biste uredili sobu u svom stilu. Obojite zidove, promenite kauč ili vam možda treba veći krevet? Pre nego što sve ovo isprobate u svojoj sobi, možete prvo isprobati ovde kako biste se uverili da vam se zaista sviđa, ili jednostavno igrajte iz zabave!

Naša zbirka ukrasiti sobu Flash igre su neke od najboljih možete igrati online besplatno. Bez obzira na vaše ukuse, da ste sigurni da se naći nešto što vam savršeno odgovara. Ove igre nisu puna akcije i avanture, ali oni mogu vam dati sate zabave u isto vrijeme. Najbolji dio o igrajući ih je da su oni besplatno igrati online. U Moja Nova Soba 2, cilj je učiniti vaš boravak zgodnih hangout mjesto za sve svoje prijatelje. Da biste to učinili odijelo i ukrasiti svoju spavaću sobu s različitim stavkama koje su dostupne. Kada završite, možete korak unatrag i vidjeti koliko dobro izgleda boravak zahvaljujući svojim vještinama dizajn interijera.
Za još teži izazov, imate manje prostora za dekoriranje u Design your own Locker. Ipak, ovaj ukras igra je zabavna. Nakon što ste učinili uređujući svoj ​​ormarić, možete početi ispočetka od nule i dolazi do različite konstrukcije. Za ljubitelje klasične linije lutke, Barbie Pink Room je puno zabave. Moći ćete ukrasiti sobu sa Barbie srodnih materijala i ukrasa. Neke djevojke su idući u šiziti nad ovoj igri, želeći provesti sate dolazi s najboljim dizajnom.