Igraj Online » Dijecije Igre » Negovanje životinja
8.3 / 10 - 12970

Negovanje životinja

Da li ste ikada želeli da udomite kucu ili macu, ali mama i tata kažu "Ne" jer nemate iskustva sa životinjama? Ove igrice su fantastičan način da naučite da budete odgovorni. Možda možete da ubedite roditelje da nabave ljubimca nakon što odigrate ove igre!

Naučiti kako da se vodi briga o kućnom ljubimcu je veoma bitno. Naše fleš igrice sa brigom o virtuelnom ljubimcu su sjajan način da se deca nauče odgovornosti, a da ne mora da se nabavi stvarno štene ili mače. Ova vrsta video igrice je takođe sjajna za vlasnike kućnih ljubimaca. Ako se sećate Tamagočija, onda ćete obožavati igrice iz ovog odeljka. U Moji Slatki Ljubimci 2, potrebno je da vodite brigu o više ljubimaca. Svakom od njih je potrebno različito kretanje miša da bi bio zadovoljan. Možete li da držite korak sa svima kojima je potrebno nešto ljubavi, hrane ili pažnje? Ova igrica je laka za igranje, ali ipak predstavlja izazov i sjajnu zabavu za ljubitelje životinja.
U Trgovina za Ljubimce, možete da naučite kako da učinite da vaše kuce i mace izgledaju lepše. Držanje koraka sa svim uzbuđenjima nije ponekad lako, ali mi mislimo da će mnoga deca voleti da igraju ovu igricu udešavanja kućnih ljubimaca onlajn. Ako želite nešto malo drugačije, ali još uvek jako zabavno, pokušajte da igrate Evolvoplus. U ovoj igrici, vi ste jednostavna mala ribica, ali potrebno je da porastete, jedući ribe manje od vas. U isto vreme, treba da izbegnete da vas pojede veća riba! Ovo je akvarijum pun zabave!