Igraj Online » Dijecije Igre » Ukrašavanje » Ukrašavanje Torte
9.6 / 10 - 3264

Ukrašavanje Torte

Mešenje torti može da bude vrlo zabavno. Naročito njihovo ukrašavanje na način koji volite što predstavlja izazov. Sa našim onlajn igrama dekorisanja vežbate sve što želite, a da ne morate posle toga da perete sudove. Budite glavni kuvar o čemu ste uvek sanjali mešajući odgovarajuće sastojke, birajući boju za tortu i dodajući prelepe ukrase. Za sve koji vole mešenje, naše flash igrice dekorisanja su savršene!

Imamo sjajan izbor nekih od vrhunskih onlajn igrica za dekorisanje torte. Naše pekarske fleš igrice će testirati vaše sposobnosti kao pekara. Možete li da uspete da napravite savršenu tortu? Ako mislite da imate ono što odlikuje majstora dekoratera, trebalo bi da probate neku od igrica iz ovog odeljka. Potrebno je da uradite svaku od torti tako da bude savršena pre nego što vreme istekne Majstor za Torte 2. Ova igra je velika zabava za svakoga ko voli torte i njihovo dekorisanje. Sa tako mnogo opcija na raspolaganju, sigurno ćete se zabaviti dok pokušavate da dekorišete savršenu tortu. Čak se od vas može tražiti i da je poslužite na kraju, ako budete dovoljno dobri.
Jedna od zaista strava svari kada je u pitanju Dekoracija Torte je to što možete odštampati sliku svoje torte kada završite njeno onlajn dekorisanje! Ovo čini da se vreme provedeno na pravljenju glazure i preliva isplati, jer možete da vidite tortu kada je odštampate. Ako želite nešto drugačije, probajte da igrate Cake with Fruit Decorations. U ovoj flaš igrici za dekorisanje torte, treba da dodate voće na vrhu da bi torta bila posebna. Ovo je jedna od najboljih igrica za dekorisanje torte iz ove kategorije.