Igraj Online » Dijecije Igre » Ukrašavanje » Ukrašavanje Dvorišta
8 / 10 - 1506

Ukrašavanje Dvorišta

Volite baštovanstvo, ali nemate svoju baštu? Ne tražite dalje jer ćete u ovim igricama šetati nekim od najlepših bašti. Lake su za igranje i obiluju živopisnim grafikama.

Naše fleš igrice za uređenje bašte koje možete igrati onlajn besplatno, sjajan su način da vam prođe vreme i opustite se malo nakon napornog dana u školi ili na poslu. Najbolje je to da nema potrebe za čišćenjem kada uređujete svoju virtuelnu baštu! Igrice u ovom odeljku možete igrati besplatno onlajn. Imaćete mnogo različitih opcija u Angel Garden. Možete provesi vreme praveći svoju baštu iz snova, birajući opcije na levoj strani i dodajući ih na scenu. Ova igrica je laka za igranje, ali predstavljaće veliku zabavu za mnogu decu.
U Napravite Baštu, treba da dizajnirate i uredite svoj baštenski deo. Veliki izbor raspoloživih opcija i slika scena u ovoj igrici je sjajan. Mada nije teško da se nauči da se igra, ova igrica može satima da zabavlja decu. Za ljubitelje klasičnih igrica sa bajkama, Hensel i Gretel biće zabavna da se igra. Igranje je zaista zabavno. Kontrole je lako naučiti i njima ovladati - čak i kad su u pitanju mlađa deca. Za ljubitelje igrica sa uređenjem bašte, ova igrica nudi nešto malo drugačije.